erik reimert

Zelfstandig verkeerskundig adviseur & ontwerper 

Mijn naam is Erik Reimert, Ik ben zelfstandig verkeerskundig adviseur / ontwerper. Vanuit het centraal gelegen Lemelerveld bij Zwolle, help ik overheden en bedrijven met verkeerskundige vraagstukken door heel Nederland. Het gaat hierbij zowel om detacheringen op locatie als om adviesopdrachten die ik op mijn kantoor in Lemelerveld uitvoer.  Hierdoor ben ik de uitstekende flexibele schil om capaciteitstekort aan te vullen.

Na de HBO studie Verkeerskunde, heb ik van 2009 tot 2013 in dienst van een adviesbureau gewerkt. Vanaf 2013 werk ik als zelfstandige.

Reimert verkeer heeft verschillende soorten projecten uitgevoerd. De specialiteiten liggen bij verkeerskundig ontwerp, fietsers en bordensaneringen. Door de verschillende soorten opdrachtgevers heb ik ook veel allround verkeerskundige ervaring opgedaan.

Een goed eindresultaat, kwaliteit en service staan voorop. Hierbij ga ik niet voor een 6 maar een 9.  Reimert Verkeer wil met trots terug kunnen kijken op reeds gerealiseerde projecten. Doordat er nagenoeg geen overheadkosten aanwezig zijn kan dit tegen concurrerende tarieven.

Reimert Verkeer beschikt over een eigen kantoor met alles wat nodig is voor verkeerskundig advies- en ontwerpwerk. Voor het 2d ontwerpwerk is een Autocad/Bricscad en Microstation licentie aanwezig. Voor het 3d ontwerpwerk staat Bentley PowerCivil ter beschikking. Om vervolgens een rijcurve check uit te kunnen voeren is er Autoturn aanwezig. Daarnaast is er Adobe photoshop aanwezig om een foto-visualisatie te kunnen maken.